Jag heter Ulla Adamsson och har sedan jag år 2005 blev Diplomerad Djurhomeopat,  hjälpt folk och fä att må bättre. Jag använder mig av produkter från naturen och homeopati.

Naturprodukter, känn på ordet. Låt det rulla i munnen och riktigt njut av känslan av renhet och fräschhet som ordet utstrålar.  Naturprodukt, alltså en produkt som kommer från naturen. Kan det bli bättre. 
Jag är helt övertygad om att det naturen kan göra fel, det kan den också rätta till. Det är när vi försöker härma naturen på kemisk väg som det börjar köra i hop sig.

Hur överlevde folk på t.ex. 1700-talet, (nu hävdar säkert något ljushuvud att det gjorde de ju inte, ha, ha, ha:),  jo, tack vare "kloka gummor & gubbar" som var intresserade av växter och deras läkekraft. Munkar och nunnor, kineser, indianer, aboriginer och andra upplysta människor har i tusentals år hjälpt folk och fä med sina örter. En del har till och med fått plikta med livet för sin vetskap om naturens läkekraft. 
Lite häxjakt är det ännu idag på vissa naturläkemedels utövare. Gå in på en veterinärkongress och säg "Hej jag är djurhomeopat" får ni se vad som händer. Glöm inte att ta på er riktigt högkvalitativa gympaskor som går att springa fort och länge i.

Visst, den moderna vetenskapen är fantastisk. Tänk bara att kunna byta ett hjärta eller en njure, eller läka en livshotande infektion med antibiotika, det är helt otroligt bra. Kortison kan också vara superbra, t.ex. om en människa eller ett djur blivit ormbiten, eller får en kraftig astmaattack, då räddar det liv. Men det är fullständigt värdelöst att gå på kortison år ut och år in eftersom det ger så många hemska biverkningar. 
Det finns många andra mediciner som faktiskt bara härmar naturen och dessutom ger en massa biverkningar, så att man för att ta en sorts medicin måste ta tre till mot biverkningarna på den första, det är inte bra.
Jag är helt övertygad om att all sjukdom och ohälsa kommer sig av någon sorts obalans i kroppen eller sinnet. I kroppen kan det vara brister på olika mineraler eller vitaminer, obalanser i hormonerna eller tarmen. o.s.v.
I själen kan obalansen komma av sorg, chock, o.s.v. vilket också gör så att kroppen kommer i obalans och så är den onda cirkeln igång.

Jag menar inte att man skall strunta i vetenskapen och doktorerna, de fyller sin funktion också. Men vi kanske skall börja tänka oss för lite vad det är vi stoppar i oss. Vi bara tar emot receptet från doktorn utan att reflektera över att det finns naturligare sätt att bli frisk, utan biverkningar och utan att symtomen kommer tillbaka så fort medicinen är slut. Och vi kanske skall knuffa lite på våra vetenskapsmän och säga att bara för att det inte går att testa vetenskapligt med deras metoder behöver det inte vara verkningslöst.

En otroligt bra tidning som heter 2000 talets vetenskap tar upp sådana saker som den traditionella vetenskapen inte vill kännas vid. Gå gärna in på 2000tv.se , läs eller börja prenumerera på tidningen.

Jag har själv fått otrolig hjälp av Aloe Vera från Forever Living Products. MSM, Glukomax och Kolloidalt silver från Ion-Silver. Vilka jag nu är återförsäljare för. Man kan tvätta sitt eget hår, duscha och bada sin hund, häst eller katt, utan att ha dåligt samvete mot miljön, det känns viktigt för mig. De har superbra naturprodukter till både folk & fä. Jag är helt övertygad om att jag fått dessa enorma resultat av MSM och Glukosamin på grund av att jag dricker Aloe Vera från Forever Living som tvättar tarmen skonsamt ren från slagg så att tarmluddet kan ta upp kosttillskotten ordentligt.

Att använda produkter från naturen utan en massa kemikalier ger ren läkekraft utan biverkningar vilket gör att man kan bli frisk utan att behöva använda kemikalier och konstgjorda ämnen är fantastiskt. Vill du köpa något tryck på  BUTIK
Undrar du över något får du gärna maila mig.

Bilden har jag tagit i  en Mangro
veskog  på Sri Lanka som utgör barnkammare och livsmiljö för många olika fiskar och skaldjur. Skogen skyddar mot klimatförändringar genom att binda kol och det utgör ett hinder mot tsunamis. KÖP INTE JUMBORÄKOR! Det förstör Mangroveskogarna. Hjälp befolkningen och skogarna genom att köpa Kokosolja, Annanas o.dyl i stället.

Kung Markatta tar sina Kokosprodukter  och den underbart söta och goda annanasen, som jag hade förmånen att få smaka på plats, från Sri Lanka.