ADHONI BOKFÖRLAG

ADHONI BOKFÖRLAG
Förlagets ägarkonstellation.

Ulla Adamsson - Förlagschef, förläggare, författare och huvudansvarig för vårt kursutbud. Arbetar även som Djurhomeopat, Manager i Forever Living products och som
glaskonstnär. Är publicerad i novellantologier samt i faktaböcker om hälsa.

Jenny Holmström - Författare, förläggare. lektör, illustratör samt huvudansvarig för sociala medier. Arbetar som Logistic Manager, gallerist, frilansar som lektör och korrekturläsare.
Är publicerad i antologier och tidskrifter.

Titti Nilsson - Författare, förläggare, sekreterare. Huvudansvarig för hemsidan. Arbetar som skribent och är utgiven i en novellantologi samt tidskrifter.


Fakta om ADHONI
Förlaget har som mål att ge ut böcker i de flesta genrer. Även ljudböcker, e-böcker samt noveller.
Förlaget håller kurser. Kursutbudet planeras att utökas med webinarier och distansutbildningar inom skrivande, kommunikation, marknadsföring m.m. 

 

HÄXELD

Är titeln på den första boken av fyra i  serien Arvet från Scicilien, av Ulla Adamsson. De handlar om den mediala Saga och hennes äventyr. Genren är magisk realism ochtar dig med till forntida häxors arv, kampen mellan gott och ont, naturväsen, oknytt,  kärlek och vänskap över gränser.
Vill du lyssna på första kapitlet ur Häxeld? Klicka då på ljudfilen, som du hittar under fliken Hem.  Vill du förbeställa boken med personlig dedikation? ullabos59@gmail.com
Del 1
Häxeld kommer ut i vår och utspelar sig i Töreboda i Sverige.
Del 2
Häxringar kommer ut våren 2018 och utspelar sig i England.
Del 3
Häxriter beräknas komma ut till jul 2018 och utspelar sig på Irland.
Del 4
Häxmagi beräknas komma ut under 2019 och utspelar sig i Tivedsskogen i Sverige.